Η Εταιρεία
Ιστορικό
Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας
Ανθρώπινο δυναμικό
Συνεργασίες
Ευκαιρίες καριέρας
Υποβολή Κίτρινης Κάρτας
Δημοσιοποίηση στοιχείων μεταφοράς αξιών
 
 

Ιστορικό

 
Αφετηρία για τη δημιουργία της TARGET PHARMA ήταν το δεύτερο εξάμηνο του 1997.

Ιδρυτής της εταιρίας TARGET PHARMA είναι ο Θ. Γ. Τσαλίκης (διευθύνων σύμβουλος στην ΝΟΡΜΑ ΕΛΛΑΣ AE). Αργότερα, την διοίκηση της εταιρίας ανέλαβε ο υιός του, Γ. Θ. Τσαλίκης.

Η εταιρεία γνωρίζει την αποδοχή από τον κλάδο των δερματολόγων και οι πρώτες επιτυχίες έρχονται, αφού προσετέθησαν και νέα προϊόντα στα ήδη υπάρχοντα. Η TARGET PHARMA ξεκίνησε αποφασιστικά με την εμπορική της δραστηριότητα να επεκτείνεται γρήγορα σε ολόκληρη την Ελλάδα, κατ’ ιδίαν ή μέσω αντιπροσώπων. Από τότε η TARGET PHARMA συνεχίζει μία πορεία αλματώδους ανάπτυξης και καταξίωσης αναπτύσσοντας δυναμικές συνεργασίες, τόσο με ξένους οίκους παραγωγής και εμπορίας προϊόντων όσο και πρώτων υλών.

Το 2000 η εταιρεία απέκτησε ιδιόκτητα γραφεία για την στέγαση του κέντρου διοίκησης και επέκτεινε τους αποθηκευτικούς της χώρους. Το 2001 η TARGET PHARMA θέλοντας να επεκταθεί πλέον αυτόνομα στο δίκτυο των φαρμακείων δημιούργησε εμπορικό τμήμα. Με την προσθήκη νέων προϊόντων στη γκάμα της επεκτάθηκε και σε άλλους κλάδους ιατρικής όπως Παιδίατρους, Γυναικολόγους, Αλλεργιολόγους, Γαστρεντερολόγους, Πνευμονολόγους, Παθολόγους, Ορθοπεδικούς, ΩΡΛ, Πλαστικούς Χειρουργούς, Γενικούς Ιατρούς, Ψυχιάτρους, Νευρολόγους εκτός βέβαια της κύριας ειδικότητάς της που είναι οι Δερματολόγοι.

Σήμερα η TARGET PHARMA εκφράζει επάξια στον τομέα της την δύναμη της δημιουργίας.

Με μοναδικές δυνατότητες εξειδικεύεται σε όλο το φάσμα των δερματολογικών και λοιπών προϊόντων και εξελίσσεται αδιάκοπα με νέους στρατηγικούς σχεδιασμούς.

Η οικονομική της ευρωστία συνδυάζεται με την αντίληψη της αξιοπιστίας, με εντυπωσιακά κάθε χρόνο οικονομικά αποτελέσματα. Η TARGET PHARMA, που απασχολεί συνολικά 40 άτομα, εφαρμόζει ένα επενδυτικό πρόγραμμα με νέες στρατηγικές επιχειρηματικής κίνησης.
     
 
 
 
 
 
  HYDROVIT   HYDROVIT Baby   BIOTRIN  
       
 
   
 
Target Pharma Φαρμακευτική Εταιρεία
design by ltdesign Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future