Η Εταιρεία
Ιστορικό
Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας
Ανθρώπινο δυναμικό
Συνεργασίες
Ευκαιρίες καριέρας
Υποβολή Κίτρινης Κάρτας
Δημοσιοποίηση στοιχείων μεταφοράς αξιών
 
 

Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας

 
Τα επιτεύγματα της TARGET PHARMA δεν είναι μόνο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά.

Η ποιότητα είναι θεμελιώδης αρχή και υπαγορεύεται από μία βαθιά συναίσθηση ευθύνης, επειδή τα προϊόντα προορίζονται για την προστασία του υπέρτατου ανθρώπινου αγαθού, της ίδιας της ζωής.

Τα προϊόντα της TARGET PHARMA παράγονται στις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ελλάδας που έχουν τα κριτήρια ποιότητας ως βασική θεμελιώδη αρχή. Ακολουθώντας αυτές τις αρχές επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα τόσο των παραγωγικών διαδικασιών που ακολουθούνται στα εργοστάσιά τους, όσο και των προϊόντων που παράγονται σε αυτά, όπως αρμόζει σε μία αξιόπιστη βιομηχανία. Η βιομηχανία αυτή έχει δημιουργήσει το «Συμβούλιο Ποιότητας», στο οποίο συμμετέχουν οι διευθυντές ποιότητας και παραγωγής της, όσο και το τμήμα R&D της TARGET PHARMA με καθήκοντα την χάραξη της πολιτικής ποιότητας και την συνεχή επίβλεψη του συστήματος ποιότητας.

Η TARGET PHARMA έχει πιστοποιηθεί ως προς το Σχεδιασμό, Εμπορία, Αποθήκευση και Διανομή Καλλυντικών, Συμπληρωμάτων Διατροφής και Φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων, σύμφωνα με το Πρότυπο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001. Τα προϊόντα της TARGET PHARMA ελέγχονται επιπλέον από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και από εξουσιοδοτημένους οίκους του εσωτερικού και του εξωτερικού.
     
 
 
 
 
 
  HYDROVIT   HYDROVIT Baby   BIOTRIN  
       
 
   
 
Target Pharma Φαρμακευτική Εταιρεία
design by ltdesign Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future