cdn_helper

cdn_helper

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Με την αντίληψη της πρωτοπορίας και την συναίσθηση της ευθύνης για την προσφορά της στο θέμα της υγείας, η TARGET PHARMA βρίσκεται σήμερα σε πορεία προς την κορυφή. Με υπερηφάνεια για την Ελληνική καταγωγή της και με διάπλατους ορίζοντες που βλέπουν όλο τον κόσμο, η TARGET PHARMA λειτουργεί δίνοντας προτεραιότητα στις αξίες από την επιχειρηματική της δραστηριότητα μέχρι την κοινωνική της παρουσία.

Με στόχο να οδεύει πάντα προς την κορυφή…

Οι αποτελεσματικές συνεργασίες με εταιρείες διεθνούς κύρους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, μας επιτρέπουν τη διαρκή ανάπτυξη τεχνογνωσίας και την εξέλιξη προϊόντων. Πολύ σημαντικός παράγοντας επιτυχίας είναι άλλωστε και η συνεισφορά του ανθρώπινου δυναμικού μας, προσεκτικά επιλεγμένου για την επαγγελματική του υπευθυνότητα. Το πρόγραμμα της TARGET PHARMA σε εφαρμογή μελετημένων στρατηγικών σχεδιασμού, προδιαγράφει την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και την διατήρησή της στην κορυφή.

Μία θέση που δεν είναι αυτοσκοπός αλλά όραμα δημιουργίας.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Αφετηρία για τη δημιουργία της TARGET PHARMA ήταν το δεύτερο εξάμηνο του 1997.

Ιδρυτής της εταιρίας TARGET PHARMA είναι ο Θ. Γ. Τσαλίκης (διευθύνων σύμβουλος στην ΝΟΡΜΑ ΕΛΛΑΣ AE). Αργότερα, την διοίκηση της εταιρίας ανέλαβε ο υιός του, Γ. Θ. Τσαλίκης.

Η εταιρεία γνωρίζει την αποδοχή από τον κλάδο των δερματολόγων και οι πρώτες επιτυχίες έρχονται, αφού προσετέθησαν και νέα προϊόντα στα ήδη υπάρχοντα. Η TARGET PHARMA ξεκίνησε αποφασιστικά με την εμπορική της δραστηριότητα να επεκτείνεται γρήγορα σε ολόκληρη την Ελλάδα, κατ’ ιδίαν ή μέσω αντιπροσώπων. Από τότε η TARGET PHARMA συνεχίζει μία πορεία αλματώδους ανάπτυξης και καταξίωσης αναπτύσσοντας δυναμικές συνεργασίες, τόσο με ξένους οίκους παραγωγής και εμπορίας προϊόντων όσο και πρώτων υλών.

Το 2000 η εταιρεία απέκτησε ιδιόκτητα γραφεία για την στέγαση του κέντρου διοίκησης και επέκτεινε τους αποθηκευτικούς της χώρους.

Το 2001 η TARGET PHARMA θέλοντας να επεκταθεί πλέον αυτόνομα στο δίκτυο των φαρμακείων δημιούργησε εμπορικό τμήμα. Με την προσθήκη νέων προϊόντων στη γκάμα της επεκτάθηκε και σε άλλους κλάδους ιατρικής όπως Παιδίατρους, Γυναικολόγους, Αλλεργιολόγους, Γαστρεντερολόγους, Πνευμονολόγους, Παθολόγους, Ορθοπεδικούς, ΩΡΛ, Πλαστικούς Χειρουργούς, Γενικούς Ιατρούς, Ψυχιάτρους, Νευρολόγους εκτός βέβαια της κύριας ειδικότητάς της που είναι οι Δερματολόγοι.

Σήμερα η TARGET PHARMA εκφράζει επάξια στον τομέα της την δύναμη της δημιουργίας.

Με μοναδικές δυνατότητες εξειδικεύεται σε όλο το φάσμα των δερματολογικών και λοιπών προϊόντων και εξελίσσεται αδιάκοπα με νέους στρατηγικούς σχεδιασμούς.

Η οικονομική της ευρωστία συνδυάζεται με την αντίληψη της αξιοπιστίας, με εντυπωσιακά κάθε χρόνο οικονομικά αποτελέσματα. Η TARGET PHARMA, που απασχολεί συνολικά 40 άτομα, εφαρμόζει ένα επενδυτικό πρόγραμμα με νέες στρατηγικές επιχειρηματικής κίνησης.

ΣΥΣΤΗΜΑ

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα επιτεύγματα της TARGET PHARMA δεν είναι μόνο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά.

Η ποιότητα είναι θεμελιώδης αρχή και υπαγορεύεται από μία βαθιά συναίσθηση ευθύνης, επειδή τα προϊόντα προορίζονται για την προστασία του υπέρτατου ανθρώπινου αγαθού, της ίδιας της ζωής.

Τα προϊόντα της TARGET PHARMA παράγονται στις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ελλάδας που έχουν τα κριτήρια ποιότητας ως βασική θεμελιώδη αρχή. Ακολουθώντας αυτές τις αρχές επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα τόσο των παραγωγικών διαδικασιών που ακολουθούνται στα εργοστάσιά τους, όσο και των προϊόντων που παράγονται σε αυτά, όπως αρμόζει σε μία αξιόπιστη βιομηχανία. Η βιομηχανία αυτή έχει δημιουργήσει το «Συμβούλιο Ποιότητας», στο οποίο συμμετέχουν οι διευθυντές ποιότητας και παραγωγής της, όσο και το τμήμα R&D της TARGET PHARMA με καθήκοντα την χάραξη της πολιτικής ποιότητας και την συνεχή επίβλεψη του συστήματος ποιότητας.

Η TARGET PHARMA έχει πιστοποιηθεί ως προς το Σχεδιασμό, Εμπορία, Αποθήκευση και Διανομή Καλλυντικών, Συμπληρωμάτων Διατροφής και Φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων, σύμφωνα με το Πρότυπο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001. Τα προϊόντα της TARGET PHARMA ελέγχονται επιπλέον από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και από εξουσιοδοτημένους οίκους του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Βραβεία

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η βάση επιτυχίας της TARGET PHARMA είναι η αποτελεσματική και ευέλικτη οργάνωση της και το ανθρώπινο δυναμικό της.

Οι επενδύσεις που πραγματοποιεί κάθε χρόνο έχουν στόχο τη μεγιστοποίηση τόσο της λειτουργικότητας όσο και της αποδοτικότητας, της οργάνωσης και των υπηρεσιών που παρέχει. Επενδύει στους ανθρώπους της γιατί πιστεύει ότι αποτελούν το πολυτιμότερο “κεφάλαιο” για την ανάπτυξη και την ευημερία της. Για τον λόγο αυτό υποστηρίζει συνεχώς προγράμματα επιμόρφωσης του προσωπικού της σε θέματα ποιοτικού ελέγχου, προώθηση προϊόντων και χρήση της νέας ηλεκτρονικής τεχνολογίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της TARGET PHARMA διαθέτει πανεπιστημιακή μόρφωση.

Η πίστη στο όραμα και στην εταιρική φιλοσοφία, είναι βασικό κριτήριο αξιολόγησης όλων των ανθρώπων της εταιρείας, ώστε να διασφαλίζεται σε κάθε τομέα και σε κάθε φάση δραστηριότητας, η ποιότητα των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η εταιρεία μας συμμορφώνεται με τις επιταγές του νέου εργασιακού νόμου
και εφαρμόζει Πολιτική κατά της βίας και της παρενόχλησης στο χώρο εργασίας.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η μέχρι τώρα οργάνωση και υποδομή της TARGET PHARMA διασφαλίζει την αξιοπιστία, που είναι απαραίτητη για την σύναψη στρατηγικών συμμαχιών και συνεργασιών. Η πολύχρονη γνώση και εμπειρία από την ελληνική αγορά καθώς και το υψηλό επιμορφωμένο ανθρώπινο δυναμικό, στηρίζουν δημιουργικά το marketing της TARGET PHARMA.Τα τμήματα marketing και πωλήσεων της εταιρείας είναι αυτόνομα αλλά συνεργαζόμενα υπό την εμπορική διεύθυνση. Επίσης, άμεσα συνεργαζόμενα είναι το τμήμα ιατρικής ενημέρωσης με το εμπορικό τμήμα των φαρμακείων (feedback communication system). Αυτός ο σχεδιασμός βοηθά στην αύξηση των πωλήσεων και την εξάλειψη του OOS (out of stock).

Ακόμη, η προώθηση των προϊόντων από τον πάγκο των φαρμακείων OTC, είναι πρωταρχικός στόχος του εμπορικού τμήματος.

Το τμήμα επιστημονικής υποστήριξης με εξειδικευμένο προσωπικό έχει την ευθύνη για το χειρισμό των θεμάτων όπως: η διενέργεια των κλινικών μελετών, η διασφάλιση της επιστημονικής ορθότητας του προωθητικού υλικού κ.α. Η ομάδα των επιστημονικών συνεργατών εκπαιδεύεται συνεχώς για να ενημερώνουν αποτελεσματικά τους ιατρούς, τους φαρμακοποιούς και το υγειονομικό προσωπικό γενικότερα.

Η αξιοπιστία της επικοινωνίας είναι θέμα ουσίας για την TARGET PHARMA . Για τον λόγο αυτό, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε ενέργεια και πάντα τήρηση του κώδικα δεοντολογίας των ευρωπαϊκών οδηγιών και της Ελληνικής Νομοθεσίας.